2016. február 24., szerda

Könyvtár a magasban, avagy menő vagy ciki a galériaágy

Mivel sajnos nincs időm írni - de ígérem be fogom pótolni - egy gyors fotókollekció.

Az olvasás-függő fiúgyermek legkisebb alapterületű szobájába első gondolatom volt egy menő galéria-könyvtár, ehhez rögtön megjelent egy tuti acélszerkezet a fejemben. Ő ellenben galériaágyra vágyott volna. Apuka csak a feltételezhető bekerülést firtatta az acélszerkezet kapcsán, illetve első összeköltözős belvárosi lakáskereséseinkkor úgy látszik mély nyomott hagytak benne a gyakran látott kényszerű és ingerszegény megoldások, mert magáért a koncepcióért sem rajongott egyáltalán. Aztán abban maradtunk, hogy hosszú távon a 'nagytini', majd egyetemista (na az mondjuk azért még odébb van) sem biztos hogy akar majd a magasba mászni, egyelőre átviszünk magunkkal egy meglévő faszerkezetűt és majd meglátjuk idővel.

Addig pedig íme az inspirációs gyűjtemény.











2 megjegyzés:

  1. Szia Ági,

    pénteken találtam rá a blogodra, a hétvége alatt "ki is végeztem" :). Beszippantott, mint egy letehetetlen regény. Minden adódó alkalmat kihasználtam, hogy mehessek vissza olvasni. Nagyon élvezetes volt követni a villa felújítását, ráadásul stílus(ok)ban nagyon hasonlókban gondolkodom a leendö házunknál/lakásunknál. Gyönyörü munkát végeztetek, gratulálok!

    Az új lakás átalakítási folyamatait is kíváncsian várom - már ott kell, hogy lakjatok - remélem hamarosan jön valami folytatás ;-).

    További szép nyarat kívánok Nektek!

    Üdv, Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ági!

      Sajnos csak most akadtam rá az üzenetedre, utólag is köszi szépen a lelkesedést.

      Igen, a felújítással elkészültünk, viszont abban az évben kezdődött az építőipar most is tartó krízise és rengeteg problémánk akadt határidőkkel, minőséggel, az én tervezésre fordítható időm is szűkös volt, így nem maradt energiám blogolni. Talán még bepótolom utólag, illetve ha a berendezés is végleges, feltétlenül szeretném befotózni.

      Üdv,
      Ági

      Törlés