2016. február 24., szerda

Könyvtár a magasban, avagy menő vagy ciki a galériaágy

Mivel sajnos nincs időm írni - de ígérem be fogom pótolni - egy gyors fotókollekció.

Az olvasás-függő fiúgyermek legkisebb alapterületű szobájába első gondolatom volt egy menő galéria-könyvtár, ehhez rögtön megjelent egy tuti acélszerkezet a fejemben. Ő ellenben galériaágyra vágyott volna. Apuka csak a feltételezhető bekerülést firtatta az acélszerkezet kapcsán, illetve első összeköltözős belvárosi lakáskereséseinkkor úgy látszik mély nyomott hagytak benne a gyakran látott kényszerű és ingerszegény megoldások, mert magáért a koncepcióért sem rajongott egyáltalán. Aztán abban maradtunk, hogy hosszú távon a 'nagytini', majd egyetemista (na az mondjuk azért még odébb van) sem biztos hogy akar majd a magasba mászni, egyelőre átviszünk magunkkal egy meglévő faszerkezetűt és majd meglátjuk idővel.

Addig pedig íme az inspirációs gyűjtemény.1 megjegyzés:

 1. Szia Ági,

  pénteken találtam rá a blogodra, a hétvége alatt "ki is végeztem" :). Beszippantott, mint egy letehetetlen regény. Minden adódó alkalmat kihasználtam, hogy mehessek vissza olvasni. Nagyon élvezetes volt követni a villa felújítását, ráadásul stílus(ok)ban nagyon hasonlókban gondolkodom a leendö házunknál/lakásunknál. Gyönyörü munkát végeztetek, gratulálok!

  Az új lakás átalakítási folyamatait is kíváncsian várom - már ott kell, hogy lakjatok - remélem hamarosan jön valami folytatás ;-).

  További szép nyarat kívánok Nektek!

  Üdv, Ági

  VálaszTörlés