2011. május 17., kedd

Szünet


Feltűnhetett a hosszabb szünet, amelyről csak röviden szólok, mielőtt nagy erőkkel tovább írnám a blogot. Szóval. Egyrészt menet közben megérkezett családunk harmadik leszármazottja, és az eseményt közvetlenül megelőző illetve követő időszakról talán nem is kell magyarázkodnom.

A másik ok az volt, hogy amint az előző bejegyzésekből is kiderülhetett, finoman szólva sok bizonytalanság övezte a tervezési fázist, kezdve azzal, hogy mit is akarunk tulajdonképpen. Mivel senkit nem akartam újabb zsákutca-verziókkal terhelni, inkább hallgattam amíg ki nem alakul a végleges terv. Mire az is meglett és posztolásra készen állt az anyag, kiderült, hogy néhány pontban nem biztos hogy egyetértenek majd a hatóságok, így ezután babonából maradt el a megosztás.

Elárulhatom, hogy reményeink szerint napok kérdése hogy rákerüljön a pecsét a papírra és nekieshessen a lelkes kivitelező. Amint rákerül a pecsét, ide is jöhetnek bemutatásra a tervek.

Ezen kívül visszatérek rá, hogy sikerült megoldani a 3 gyerek – 20 m2 problémakört, valamint hogy mire jutottunk kályha kérdésben. Fejtegetem, hogy milyen inspirációk ihletik majd reményeim szerint a további tervezést, és terítékre kerül a kert is.

Szóval, aki nem adott fel végleg, szeretettel várom vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése